top of page

Kreativitet

Det har varit en lång resa hit. Jag har av olika anledningar varit (och är fortfarande) rädd för att uttrycka mig i mitt skrivande. Jag har varit så otroligt rädd för att bli dömd och rädd för att jag inte kan kontrollera flödet av texterna. Nu har jag dock bestämt mig för att utmana mig själv och att försöka tänka på detta som en möjlighet att leka med min kreativitet. Att dessutom få göra det tillsammans med andra är ju helt fantastiskt!


Skrivandet kommer troligtvis inte följa någon kronologisk ordning utan det är känslan i den skrivande stunden som kommer få avgöra hur inläggen ser ut. Vissa av inläggen kommer att vara signerade andra inte. Anledningen är att jag verkligen vill uppmuntra alla som har en önskan eller dröm om att få skriva och dela sitt skrivande, att göra det och att inte låta rädslan för att dela hindra.


Jag blir lite sorgsen när jag tänker på alla opublicerade texter, sånger och tavlor. Allt måste inte delas eller publiceras men jag tror att alla kan dra sig till minnes hur det är att känna igen sig i en låttext eller hur en bild eller bok kan få sinnet att ge sig ut på en resa. Att låta rädsla och osäkerhet lägga locket på vår kreativitet är lite sorgligt, Därför finns det här möjlighet att dela sin text även om man känner att man inte vågar dela sitt namn.


Vi lever i en tid som är så otroligt utmanande på många sätt. Det har aldrig varit viktigare att utforska vad som får just ditt hjärta att sjunga! Idag är det inte en förmån att få ägna sig åt sin kreativitet – det är en nödvändighet!


Så vad är det som får ditt hjärta att sjunga?


/I
52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att visa eller dela.

Nu har det gått några veckor sedan bloggen “lanserades”. Den här gången var jag beredd på vad som skulle kunna ske - scenskräck! Rädslan lägger sig som en tjock filt över glädjen. Jag börjar att ifråg

Comments


bottom of page